Η φιλοσοφία μου.

Φιλοσοφία του Δρ. Γρηγοριάδη είναι η παροχή  της βέλτιστης δυνατής φροντίδας στις ασθενείς του, τόσο μέσω  της άρτιας  επιστημονικής του κατάρτισης και υψηλής εξειδίκευσης,  όσο και μέσω μιας ανθρωποκεντρικής προσέγγισης. Βασικός άξονας είναι μια αμφίδρομη σχέση ειλικρίνειας, εμπιστοσύνης και οικειότητας μεταξύ ιατρού και ασθενούς.

Ο Δρ. Γρηγοριάδης δεσμεύεται να ακούσει τους προβληματισμούς κάθε ασθενούς  με ευαισθησία και επαγγελματισμό και να την καθοδηγήσει στη συνιστώμενη θεραπεία, λαμβάνοντας υπόψη τις επιθυμίες της και χρησιμοποιώντας απλή και κατανοητή γλώσσα. Η εφαρμογή της «βασισμένης στην τεκμηρίωση» ιατρικής (evidence-based medicine) βρίσκεται στον πυρήνα της φιλοσοφίας του ιατρού. Αυτό σημαίνει πως η μοντέρνα άσκηση του ιατρικού λειτουργήματος βασίζεται στα δεδομένα που προκύπτουν από υψηλής ποιότητας μελέτες και οι οποίες διαμορφώνουν τις διεθνείς κατευθυντήριες οδηγίες (clinical guidelines). Ο ιατρός δεσμεύεται να ενημερώνεται διαρκώς για τις νεότερες εξελίξεις και δεδομένα στο γνωστικό του αντικείμενο και να τα εφαρμόζει στην καθημερινή κλινική πράξη, προς όφελος των ασθενών του.

Ο Δρ. Γρηγοριάδης διαθέτει εξειδίκευση και σημαντική εμπειρία στην πραγματοποίηση περίπλοκων γυναικολογικών επεμβάσεων. Ο ιατρός δεσμεύεται να βρίσκεται δίπλα στις ασθενείς του και να τους προσφέρει πλήρη και αμέριστη συμπαράσταση που ξεκινά από την προ-εγχειρητική περίοδο και συνεχίζεται μέχρι και την πλήρη ανάρρωση από την επέμβαση.

Ο ιατρός δίνει μεγάλη έμφαση στην πρόληψη αλλά και την έγκαιρη κι έγκυρη διάγνωση και επιστημονικά ορθή αντιμετώπιση κάθε παθολογικής κατάστασης που συναντά στο ιατρείο του.

Αν είστε έγκυος, ο Δρ. Γρηγοριάδης Γεώργιος θα σας καθοδηγήσει με ασφάλεια και επαγγελματισμό καθ΄ όλο το ταξίδι της εγκυμοσύνης, από το θετικό τεστ κύησης μέχρι τη γέννα αλλά και την περίοδο της λοχείας.